Vols treballar a Putput?

Si tens habilitats en disseny d’experiència d’usuari, integració front-end, disseny interactiu, desenvolupament tècnic o creació de continguts, posa’t en contacte amb nosaltres.

Programador Reactjs

Busquem un desenvolupador de Front i Back-end i tematització. Aquesta posició requereix una combinació de coneixements de programació (REACT, HTML, CSS, NODE.JS, etc.) i estètica (disposició d'elements en pantalla, opcions de color i tipus de lletra, etc.). Els candidats han de tenir una sòlida comprensió de les tendències de la indústria i els sistemes de gestió de continguts. És necessària experiència amb el disseny de resposta i d'adaptació. A més, necessitem una comprensió de tot el procés de desenvolupament web, incloent-hi disseny, desenvolupament i desplegament, amb una mica de coneixement de fons.

Mostra oferta

Programador / Analista Prestashop

Busquem un desenvolupador Prestashop responsable del desenvolupament de Front i Back-End i tematització. Aquesta posició requereix una combinació de coneixements de programació (PHP, HTML, CSS, JS, etc.) i estètica (disposicions d'elements en pantalla, opcions de color i tipus de lletra, etc.). Els candidats han de tenir una sòlida comprensió de les tendències de la indústria i els sistemes de gestió de continguts. És necessària experiència amb el disseny de resposta i d'adaptació. A més, necessitem una comprensió de tot el procés de desenvolupament web, incloent-hi disseny, desenvolupament i desplegament, amb una mica de coneixement de fons.

Mostra oferta

Dissenyador sènior web

Busquem un perfil creatiu amb anys d’experiència en el món del disseny d’interfície d’usuari / UX i d’interacció. Una persona capaç de lligar els requeriments de negoci amb les necessitats de l’usuari i mitjançant un disseny eficaç i orientat a la conversió d’objectius.

Mostra oferta

Director d’art interactiu

Busquem un perfil creatiu amb anys d’experiència en el món del disseny d’interfície d’usuari / UX i d’interacció. Una persona capaç de lligar els requeriments de negoci amb les necessitats de l’usuari mitjançant un disseny eficaç i orientat a la conversió d’objectius. Ha de poder prendre decisions gràfiques i interactives basant-se en dades objectives, mètriques i estudis, mantenint la visió i estètica adequades. Supervisarà tot el procés: des dels wireframes fins a la creació de prototips interactius.

Mostra oferta

Dissenyador web

Estem cercant un dissenyador gràfic digital i amb coneixements de disseny de webs comercials, peces de marketing (landings, bàners, ajudes,...). Treballarà en estreta col·laboració amb l’equip de comunicació i màrqueting, així com amb l’equip de tecnologia.

Mostra oferta

Programador / Analista jQuery- AngularJS

Volem trobar un desenvolupador AngularJS responsable de la part del client del nostre servei. El seu principal objectiu serà implementar una interfície d'usuari completa en forma d'una aplicació web mòbil i d'escriptori, amb un enfocament en el rendiment. Les seves principals funcions inclouen la creació de mòduls i components, alhora que acoblar-los en una aplicació funcional. El disseny artístic, juntament amb plantilles HTML, seran lliurats per l’equip de disseny, però necessitarem la seva ajuda pel que fa a animacions CSS i HTML de sortida final. Treballarà en equip amb els desenvolupadors de serveis de fons, que es comuniquen amb l'API utilitzant mètodes estàndard REST/JSON o SOAP. Es requereix un coneixement de tots els components de plataformes i infraestructures habituals.

Mostra oferta

Programador / Analista WordPress

Busquem un desenvolupador Wordpress responsable del desenvolupament de Front i Back-End i tematització. Aquesta posició requereix una combinació de coneixements de programació (PHP, HTML, CSS, JS, etc.) i estètica (disposicions d'elements en pantalla, opcions de color i tipus de lletra, etc.). Els candidats han de tenir una sòlida comprensió de les tendències de la indústria i els sistemes de gestió de continguts. És necessària experiència amb el disseny de resposta i d'adaptació. A més, necessitem una comprensió de tot el procés de desenvolupament web, incloent-hi disseny, desenvolupament i desplegament, amb una mica de coneixement de fons.

Mostra oferta

Programador / Analista Drupal

Busquem un desenvolupador de Front i Back-end i tematització. Aquesta posició requereix una combinació de coneixements de programació (PHP, HTML, CSS, JS, etc.) i estètica (disposició d'elements en pantalla, opcions de color i tipus de lletra, etc.). Els candidats han de tenir una sòlida comprensió de les tendències de la indústria i els sistemes de gestió de continguts. És necessària experiència amb el disseny de resposta i d'adaptació. A més, necessitem una comprensió de tot el procés de desenvolupament web, incloent-hi disseny, desenvolupament i desplegament, amb una mica de coneixement de fons.

Mostra oferta

Maquetador / Front-End Developer

Busquem un Front-end Web Developer que estigui motivat per combinar l'art del disseny amb l'art de la programació. Les responsabilitats inclouran la traducció de la interfície d'usuari / UX disseny wireframes a codi real que produiran elements visuals de l'aplicació. Treballaràs amb la interfície d'usuari / dissenyador UX i tancaràs la bretxa entre el disseny gràfic i la implementació tècnica, prenent un paper actiu en ambdós costats i en la definició de com es veu l'aplicació, així com la forma en què funciona.

Mostra oferta

Si no et veus en cap d’aquests perfils però vols que ens coneguem, omple aquest formulari.

Adreces web i perfils a xarxes socials

Afegeix

Arxius admesos .doc i .pdf. Mida màxima 2 Mb.

Putput Comunicacions
Fontanella, 21-23 4rt 1ª
08010 Barcelona, ESPANYA

+34 93 317 08 23