Què necessites?

Disseny, desenvolupament, posicionament, apps, xarxes… Treu tot el rendiment a la xarxa.

  • Augmentem visites
  • Optimitzem processos
  • Facilitem vendes
  • Construïm i rendibilitzem

Identitat digital

Treballem amb tu per captar l’essència de la teva empresa i els teus objectius de negoci. Estudiem la millor manera per presentar-te al món online i desenvolupem el pla per tal de portar-ho a terme. Ens encarreguem tant de la part gràfica com de la comunicació.

Restalo, XploreHealth, Lead Retrieval

Webs de producte o marca

Pensem, dissenyem i construïm llocs web que poden anar des d’unes poques planes explicatives a d’altres realment més complexes amb molts nivells d’informació i grans volums de continguts. Tant un usuari creador-administrador com múltiples equips amb diferents rols i permisos les poden fer servir.

Santa & Cole, Nanopinion, Palau Güell, El Poble Espanyol

Intranets i Comunitats

Són la nostra solució a les necessitats de grans organitzacions per comunicar i per oferir als seus usuaris espais de treball i de col·laboració. Dotem les nostres intranets amb funcionalitats per tal d’optimitzar processos, reduir costos, fomentar la participació i recollir el coneixement.

Vaesa, Intranet Hospital Clínic,

Comerços electrònics

Implementem plataformes de comerç electrònic orientades a la conversió efectiva, basades en els objectius de venda i en el comportament dels usuaris. Tu poses els productes i nosaltres ens encarreguem de maximitzar resultats.

Organic Gourmet, Mas i Mas, Vaesa, El Poble Espanyol

Aplicacions web

Eines pensades per portar a terme tasques o accions on apliquem tot el nostre coneixement d’experiència d’usuari i disseny d’interacció. L’objectiu sempre és reduir el temps de realització, minimitzar les errades i assegurar la consecució de la tasca proposada.

Hospital Clinic – IPA, Àrea Expositor

Optimització a cercadors

Actualment és clau aconseguir visibilitat als cercadors. Per això preparem els productes digitals perquè aconsegueixin la màxima captació i conversió en els resultats de cerca. Treballem tant la part orgànica o natural (SEO) com la de pagament (SEM).

Mas i Mas

Campanyes d’e-mail màrqueting

Fem que el teu missatge o producte arribi a les bústies de correu dels teus usuaris. Ens encarreguem del disseny, de la redacció de missatges de venda i dels continguts, de la construcció del missatge i de la verificació en diferents dispositius i plataformes. També posem a la teva disposició eines per fer l’enviament i gestionar els teus contactes.

Mas i Mas, Fira de Barcelona

Web mòbil

Més de la meitat de les visites als llocs web es fan des de dispositius mòbils i tablets, i la tendència és que aquesta xifra continuï augmentant. Construïm webs i aplicacions adaptades als requeriments de la mobilitat sense perdre una bona experiència d’ús ni les possibilitats de conversió o negoci.

Nanopinion, LetsBonus, GSMA

Conceptualització d’estratègies digitals d’èxit

Posem el nostre coneixement del mitjà (tendències, tecnologia, solucions, usuaris, negoci, etc.) al teu servei per crear una presència digital que aporti valor al teu negoci o institució. Treballem els objectius, necessitats i idees i els concretem en serveis, continguts i funcionalitats.

Generació d’idees, Plantejament estratègic, Definició de producte, Anàlisi competitiu, Anàlisi de requeriments

Treball amb i per als teus usuaris

Però primer els hem de conèixer bé. La compra d’un producte o la realització d’una tasca seran exitoses si disposem d’informació sobre els usuaris que les porten a terme: gustos, tendències, necessitats, condicionants, etc. Apliquem metodologies per tal de fer productes propers i atractius.

Estudi d’usuaris, Simulacions, Persones, Escenaris, Anàlisi de tasques, Treball de camp, Focus group, Card Sorting, Tests d’usuaris, Estudi de mètriques

Disseny de bones experiències d’ús

Ja sigui en dispositius mòbils o ordinadors, sempre mirem que qualsevol projecte suposi una experiència satisfactòria per a tu i també per als teus clients. Que l’usuari vegi acomplides les expectatives que l’han fet arribar al lloc web alhora que es compleixin els teus objectius de negoci i conversió. Volem deixar una bona empremta en l’usuari: estructura clara, navegació orientada, continguts rellevants, textos suggerents, eficàcia a la realització de tasques, etc.

Fluxos de navegació, Diagramació i Prototipatge, Creació de continguts, Disseny visual d’interfícies, Disseny d’interacció, Tests d’usabilitat, Revisions heurístiques

Construcció d’eines robustes i adaptables

Hi ha múltiples fórmules tecnològiques que permeten donar forma a les teves idees. A Putput prioritzem les de codi obert, com Drupal o WordPress, que ens permeten reduir costos, personalitzar i aprofitar recursos sense perdre llibertat. Sempre trobarem la solució més idònia per a tu en funció de les teves necessitats i els teus objectius de negoci.

Especificacions funcionals, Arquitectura de software, Desenvolupament servidor i client, Tests i proves tècniques, Gestors de contingut:Drupal i WordPress, Hosting, Construcció amb estàndards (XHTML, CSS i Javascript), Adaptacions d’accessibilitat

Mobile first

La informació ja no es consumeix en un únic dispositiu. Les compres es comencen a l’ordinador i es finalitzen al mòbil, o viceversa. Els usuaris no es preocupen d’on fer la tasca, simplement la volen fer. Apliquem tot el nostre coneixement adaptant-lo als condicionants d’aquest nou medi.

Estratègia mòbil, Diagramació i Prototipatge, Disseny d’experiència d’ús mòbil, Responsive Design Multi-testeig

Donar visibilitat i fer créixer

Posicionem i promocionem productes i serveis a les xarxes socials, cercadors, enviaments electrònics, espais publicitaris… Alhora, garantim el creixement saludable i l’evolució del projecte. Tampoc ens oblidem de fer-ne el seguiment, detectar problemes, proposar idees de millora o anar informant i formant el client. Tu ets la nostra prioritat, així que t’ajudarem de forma permanent a aconseguir els teus objectius de comunicació i negoci.

Estratègia, creació i manteniment de continguts, Dinamització de xarxes socials, Planificació i llançament de campanyes online, SEO (Optimització per cercadors), SEM (Campanyes d’anuncis a cercadors), CRO (Optimització de les conversions), Tests A/B, Disseny i construcció de butlletins (newsletters), mailings i landing pages, Material publicitari digital (bàners), Seguiment d’estadístiques, Estudi i desenvolupament de millores, Formació d’equips, Creació d’ajudes i manuals