Mas i Mas Web corporativa i de les sales

Del jazz a la música clàssica passant pel flamenc i l’electrònica, el grup Mas i Mas gestiona algunes de les sales de concerts mítiques de Barcelona, com Jamboree, Tarantos, Moog… i organitza cada mes d’agost el Mas i Mas Festival.

Ens vam sumar al seu projecte amb un concepte web orientat a fer difusió dels concerts i, també, a la promoció de la venda d’entrades.

masimas.comSala JamboreeSala MoogSala Tarantos

Webs diferents sota un mateix concepte

Enfoquem aquest projecte com un sol producte amb diferents resultats, però on l’arquitectura és comuna i el disseny gràfic està adaptat a la personalitat musical de cada local. Són la programació dels concerts i els continguts els que marquen la diferència entre cadascun dels webs de les sales.

Promoció i venda de concerts

La fitxa de detall de l’agenda, amb un accés ràpid a la compra molt visible, ofereix informació del concert i de l’artista i en proposa de relacionats a l’usuari. El web esdevé un lloc de referència pels amants de cada estil i, per als més fidels, és un butlletí que els manté informats de la programació.

Amb el Magazine online de cada local s’aprofundeix en l’actualitat de l’estil musical de la sala i dels artistes vinculats.

Independència en la gestió

Vam desenvolupar un nou gestor de continguts que va més enllà del control i l’administració àgil de les agendes i del contingut web. El seu gran avantatge és que permet créixer al Grup Mas de forma autònoma, creant nous webs simplement donant d’alta una sala.

La personalització gràfica de cada web també resulta una tasca molt senzilla. Aquesta flexibilitat garanteix al client una total llibertat en la gestió de les seves marques i espais.