Palau Güell Web corporativa

Obra de Gaudí i patrimoni de la UNESCO, el Palau Güell és un edifici on les genials solucions arquitectòniques a les seves golfes, plantes i terrat se sumen per conformar un museu d’arts decoratives gràcies a totes les peces dissenyades per l’arquitecte i els seus col·laboradors: mobiliari, escultura, pintura, mosaics, forja, vitralleria, fusteria i ebenisteria.

Des de Putput ens vam encarregar de la conceptualització i redisseny del lloc web, tot just coincidint amb la finalització d’una reforma integral de l’edifici.

palauguell.cat

La millor carta de presentació

La nova web havia de servir per a presentar i consolidar el nou edifici com a monument i museu, donar resposta a les necessitats de diferents perfils i ser un referent de coneixement sobre Gaudí i la seva obra.

Itineraris per a cada tipus de visitant

Amb la finalitat de donar la resposta adequada a cada perfil de visitant, vam organitzar aquesta informació en forma d’itineraris web. Temàtiques diverses s’articulen i s’endrecen per oferir una visió diferent tant de l’espai arquitectònic com del seu mobiliari i la seva decoració.

Una visita a l’edifici
i també al museu

El patrimoni del Palau és fruit de la seva història i de la relació del Modernisme amb els artesans. El nou web ofereix una aproximació al llegat de l’edifici gràcies a una navegació que acompanya a l’usuari en la “visita” alhora que permet aprofundir en el coneixement de Gaudí.

Obrim una nova finestra al Palau

Vam dur a terme el treball de la imatge i del contingut amb l’objectiu clar que sigui el mateix Palau qui s’adreci a l’usuari. Imatges grans que permeten copsar la bellesa de l’espai i continguts creuats i enllaçats, per moure’ns “físicament” per l’edifici i la història de l’art.