Fira de Barcelona Webs de salons i aplicacions web

Comptem amb 16 anys d’experiència realitzant tasques de consultoria, comunicació, usabilitat, analítica i formació en els àmbits de creació de projectes i manteniment web. El secret és un servei flexible per adaptar-se a les diverses fases i necessitats que s’han succeït en el creixement online de Fira de Barcelona.

Aquesta relació ens ha permès adquirir un coneixement i una experiència que repercuteix directament en la qualitat dels nostres productes, processos productius i en la nostra capacitat de consecució d’objectius.

Smartcity Expo Montreal, IOTS World Congress, Forum Santé international, BizBarcelona

Fira de Barcelona: referent europeu en activitat, experiència i lideratge

Amb una de les superfícies més grans d’Europa, acull cada any salons i congressos de diferents sectors econòmics als que ofereix recursos i serveis d’avanguarda. L’activitat de la Fira aporta a l’economia de la ciutat més de 2.500 milions d’euros.

Fira Barcelona Salons

Flexibilitat i capacitat d’adaptació: el secret de 16 anys de relació

Treballem tots els aspectes
del projecte

Solucions vàlides per a tots. Desenvolupem productes de caràcter transversal com planes estàndards personalitzables per a tots els salons, l’eina AEX (Àrea Expositor), plantilles base d’e-mail de fires i productes específics, com la campanya de mailing sectorial d’un saló o la seva web.

Dues línies de treball:
definició i producció

Organitzem els productes segons la necessitat i el marc d’actuació del client. Treballem en la creació de conceptes, arquitectures, dissenys, continguts, usabilitat, desenvolupament i optimització de processos, que després portem a la pràctica amb l’execució de productes definits i amb la producció de grans volums.