Xplore Health Portal educatiu

La Unió Europea impulsa el projecte Xplore Health per apropar joves i mestres a la recerca biomèdica d’avantguarda. Centres educatius, museus de ciències i científics de prestigi reconegut formen part d’aquesta iniciativa a la xarxa, a la que contribueixen amb la generació de continguts i la seva pràctica. Des de Putput hi vam col·laborar donant forma al web que ho fa possible.

xplorehealth.eu

Aprendre ciència
de manera divertida

Hem endreçat les tipologies de continguts de les unitats didàctiques (experiments virtuals, documentació, vídeos explicatius, debats, jocs, etc.) amb l’objectiu de donar-los una sortida gràfica fresca i engrescadora.

Material i eines
per als mestres

Els mestres disposen de més d’un centenar de documents descarregables (activitats per fer a classe, guies docents, experiments i jocs), endreçats segons els diferents mòduls del portal.

El bloc, punt de trobada
de tots els perfils

Professors, investigadors, directors de museus i alumnes poden compartir amb els altres membres de la comunitat les seves experiències i opinions sobre els materials que es troben al web.

XploreHealth Desktop

Difusió més enllà
de la pantalla

A Putput també ens vam encarregar de crear unes peces d’impremta per tal de promocionar el projecte a escoles i instituts.

XploreHealth Papereria