UIC Web corporativa i webs de facultats

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ofereix la possibilitat d’estudiar 16 graus i més de 80 màsters i postgraus a 4.500 alumnes a 13 facultats i instituts repartits entre el seus dos campus.

A Putput vam desenvolupar el seu lloc web perquè deixi clara aquesta àmplia oferta i també amb l’objectiu de què funcioni com a una eina activa de cara a la promoció i captació de nous alumnes.

uic.es

Una mateixa solució tecnològica per a 13 facultats i instituts amb personalitat pròpia

La plataforma que vàrem desenvolupar permet a cada centre crear els seus propis continguts i decidir com mostrar-los en pantalla. Mitjançant un sistema de gestió comú i un conjunt de plantilles adaptables i personalitzades, els seus responsables poden mostrar la diversitat i gestionar les necessitats de cada un d’aquests instituts i facultats.

Dos clics… i comença a estudiar!

Des de Putput vam replantejar les fitxes d’estudis mitjançant una arquitectura de la informació orientada a convèncer el futur estudiant que la UIC és la seva millor opció. En aquest sentit, el contingut de les pàgines es mostra de forma clara i entenedora, i es pot acompanyar amb vídeos promocionals, testimonis i llistes de punts claus per reforçar els arguments a favor d’aquesta universitat.

UIC estudi conversio
UIC Fitxa estudi

Estructura complexa, navegació simplificada

L’estructura i el volum d’informació que genera una institució com la UIC són complexes de fer intel·ligibles per a l’usuari. A Putput vam analitzar les necessitats d’aquesta universitat per seleccionar els continguts més adients i organitzar-los a la nova web.

No es tractava de replicar l’estructura del centre al món online, sinó d’aconseguir una navegació intuïtiva que oferís als estudiants tot el que necessiten de forma evident: processos de matriculació, accessos i admissions, serveis, activitats,…