Underbike Plataforma i web de producte

Underbike és una nova plataforma web de planificació d’entrenaments i activitats físiques relacionades amb el ciclisme. Tot i estar dirigida principalment als esportistes que el practiquen en equip, els ciclistes aficionats també poden fer-la servir per preparar i fer el seguiment de les seves sortides en bici.

Des de Putput vam acceptar el repte de donar resposta a les necessitats d’una plataforma com aquesta. Per tant, ens vàrem encarregar de la conceptualització de fluxos i pantalles, així com del disseny gràfic i de la interacció.

L’objectiu va ser convertir Underbike en la nova eina preferida dels professionals del ciclisme.

Underbike.com

Quants kilòmetres em falten aquest mes? Tinc missatges de l’entrenador?

Amb Underbike, els ciclistes poden fer el seguiment dels seus entrenaments diaris, així com consultar els resums setmanals i mensuals, o veure si han aconseguit els objectius fixats. Aquesta plataforma també inclou un calendari que permet afegir reptes i plans d’entrenament.

Underbike és una eina efectiva i d’ús intuïtiu per al seguiment de l’evolució esportiva dels ciclistes.

Underbike - Dashboard entrenador

L’eina més completa per entrenar un equip ciclista

Amb Underbike, el responsable de l’equip disposa d’espais per crear i descarregar plans d’entrenament que després assigna als seus ciclistes.

Amb aquest calendari es poden visualitzar i programar les activitats de tot un any de competició. A més, l’entrenador té fàcil accés al calendari de cada un dels membres de l’equip per fer seguiments i comparatives de les mètriques.

Expliquem aquesta nova plataforma

A Putput també ens vam encarregar de la web de venda d’Underbike. El resultat va ser una pàgina senzilla i clara, on s’exposaven de forma entenedora les funcionalitats bàsiques, els missatges i els elements interactius, orientats a generar conversions i augmentar així la comunitat Underbike.

Underbike web 1
Underbike web 2