Mobile World Congress Aplicació mòbil

L’optimització del procés d’accés i acreditació realitzada en aquest projecte obre la porta als visitants professionals del MWC de Barcelona que, amb 1.700 expositors de més de 200 països, s’ha convertit en el congrés de telefonia mòbil més important del món.

L’adaptació de l’experiència d’ús a l’entorn mòbil es va treballar a partir de la revisió del model d’interacció i la presentació gràfica, reduint així el nombre d’incidències i errades del procés.

Anàlisi del procés

Una de les primeres tasques va ser estudiar el procés d’acreditació dels assistents al Mobile World Congress: informació personal i professional de l’usuari, selecció del model de participació i pagament. A partir de les conclusions que en vam extreure vam proposar solucions per als problemes de navegació i de funcionament detectats.

Nova interfície gràfica

Vam canviar la posició de diferents elements (botons, formularis, confirmacions, etc.) i els vam dotar de la presència gràfica necessària per millorar l’experiència d’ús. També vam modificar tot el codi per adaptar-nos a la gran diversitat de dispositius mòbils.